Projectkoor voor dienst van ‘Lessons and Carols’

Koor- en stemvormingsproject voor 30 zangers.

Op 19 oktober is voor de zevende keer een projectkoor van start gegaan, samengesteld op verzoek van de oud-katholieke kerk in Delft onder de titel “Een ster ging op”. Dit koor is bedoeld voor twee diensten van ”Lessons and Carols” (in Delft en Den Haag) volgens de Engelse kersttraditie. Dit jaar staan daarin echter ook kerstliederen centraal uit het Nederlandstalig muzikaal erfgoed. Hierbij sluiten we ook aan bij het 275-jarig bestaan van de schuilkerk. In tien repetities worden alle kerstliederen en carols ingestudeerd, waarbij zangpedagoge Petra Weijers veel aandacht besteedt aan stemvorming.

Zangervaring is plezierig, maar ook zangers met weinig ervaring doen mee. Van de zangers wordt verwacht dat ze thuis tijd besteden aan het instuderen van hun partij.

De oefenstukken komen op een inlog-pagina op deze website voor de deelnemers.

 

Locatie: Bagijnhof 21, Delft

 Repetitiedagen projectkoor op vrijdagen 20:00-22:00

* Oktober: 19 en 26

* November: 2, 9, 16, 23 en 30

* December: 7, 14 en 21

* Generale repetitie: zaterdag 22 december (ochtend; tijdstip wordt nader bekend gemaakt)

* Uitvoering: zaterdag 22 december, 20.00 uur in Delft en zondag 23 december 16.00 uur in Den Haag

* Koorleden verbinden zich aan het project door aanwezig te zijn op alle repetities en op 22 en 23 december 2018. Je  mag maximaal 2 repetities verzuimen, maar dient de laatste 3 repetities en op de generale repetitie wél aanwezig te zijn.

Inclusief koffie/thee/water, bladmuziek.

 Deelnemers krijgen een inlogmogelijkheid naar de beschermde pagina met oefenstukken.

X