Free UP & Play: omgaan met stress op het podium

Spreken, musiceren, zingen of dansen voor publiek kan meer stress oproepen dan we willen. ‘Free UP & Play’ gelooft dat het mogelijk is om onbekommerd en vrij op het podium te staan. Iedereen is op elk moment in staat zijn volle potentieel te benutten.

Mieke Wouters is ervaringsdeskundige wat stress op het podium betreft en heeft een heel eigen manier ontwikkeld om er mee om te gaan. De methode is geen symptoombestrijding en bestaat niet in het aanleren van technieken of strategieën. Gevoelens als plankenkoorts kun je niet “overwinnen”. Je kan er wel op een doeltreffende manier mee leren omgaan, een manier die gebaseerd is op de intelligentie van ons eigen lichaam. Als je contact maakt met je gevoelens en bewust wordt van de onderliggende behoeftes, hef je blokkades op. Je energie kan weer vrij stromen zodat je vol vertrouwen op het podium staat. Mieke Wouters leert je de stress te hanteren.

Tijdens deze trainingsdag maak je grondig kennis met het concept “Stay & Play – Free UP & Play”. Je leert de 4 bouwstenen: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. We oefenen deze gezamenlijk en gaan daarna aan de slag met eigen concrete situaties. We doorlopen het stappenplan (met de 4 bouwstenen) waardoor je ervaart hoe bevrijdend het is om in verbinding te zijn met het wezenlijke in jezelf. Dit alles gebeurt met veel zorg in een veilig en sereen kader.

In deze workshop wordt niet gezongen, ook niet-zangers zijn van harte welkom!

Aanmelden

Locatie: Bagijnhof 21, Delft

 

Zaterdag 6 oktober 2018, 10:00-17:00

Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers

Deelname € 92 per persoon

Inclusief koffie/thee/water, syllabus

Eigen lunch meenemen

 

Vul uw voornaam in
Vul uw achternaam in
Uw emailadres gebruiken wij om contact te kunnen opnemen met u.
Uw telefoonnummer gebruiken we om - indien noodzakelijk - contact met u te kunnen opnemen.

Notice: Undefined index: title_attr in /home/petrawe1/public_html/koorschooldelft/wp-content/plugins/caldera-forms/fields/gdpr/field.php on line 11

X