Caverswall Castle Summer Singing Week

Zangvakantie 20 t/m 28 juli 2019

voor gevorderde zangers

Het imposante Caverswall Castle, in het Engelse graafschap Staffordshire, wordt de locatie voor de 14e zomerse zangweek georganiseerd door Petra. Er is plaats voor maximaal 27 deelnemers met ruime ervaring met meerstemmige koorzang, eventueel met niet-meezingende partner/reisgenoot.

 

Verblijf

We verblijven in een schitterend en comfortabel ingericht historisch kasteel, waar we dagelijks een paar uur zingen. Daarbij werken we toe naar een optreden voor plaatselijk publiek in de naastgelegen dorpskerk. Daarnaast is er vrije tijd voor wandelen, uitstapjes in de omgeving, luieren of juist fitness, eventueel privé-zangles, en gezellig en lekker eten, uit en ‘thuis’.

 

Leiding

De muzikale leiding is in handen van David Hurley, oud-King’s Singer, countertenor en koordocent aan Winchester College. De voertaal op de repetities is Engels.

 

Repertoire

Op het repertoire staan a capella koorstukken en stukken met pianobegeleiding in diverse genres.

Van de zangers wordt verwacht dat ze thuis alvast de stukken instuderen. In de periode voor vertrek zijn er drie voorbereidende repetities in Delft onder leiding van Petra.

 

Details

Voor alle details en prijzen: download de folder en het aanmeldformulier.

 

 

Over David Hurley

David Hurley zong meer dan 25 jaar bij het wereldwijd immens populaire mannensextet The King’s Singers uit Groot-Brittannië. Een zanggroep met een breder repertoire in alle mogelijk genres is nauwelijks denkbaar.

Onlangs gaf David een jongere collega de kans zijn plek bij de King Singer’s in te nemen. Als docent richt hij zich nu volledig op het doorgeven van zijn fenomenale kennis en ervaring.

Informatie en aanmelden

Er kan niet meer aangemeld worden

Locatie

Caverswall Castle, in het Engelse graafschap Staffordshire

Blythe Bridge Road
Caverswall
Stoke-On-Trent
ST11 9EA

Route op Google Maps

 

 

Brochure met informatie

Download hieronder de brochure met alle informatie:

Caverswall Castle Singing Week 2019

Aanmelden: volgeboekt

Aanmelden gaat via het aanmeldformulier. U kunt het hier downloaden en bij Petra inleveren.

Download aanmeldformulier

X