Aanmeldformulier

John Rutter’s Requiem zingen:
Master workshop & Concert, 7 & 8 oktober 2017

Na het invullen van onderstaand aanmeldformulier ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox. Heb je deze bevestigingsmail niet ontvangen, check dan je SPAM- box! Als je deze mail hebt bevestigd, is je aanmelding definitief. 
Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, laat dit dan even weten via info@koorschooldelft.nl 

Betalingsinformatie
De aanmelding voor deze Master workshop en concert op 7 & 8 oktober 2017 sluit op 1 juni 2017. Uiterlijk 30 juni ontvang je bericht of je wel of niet bent geselecteerd. De selectie wordt gemaakt op basis van zang- en koorervaring.

Daarna volgt informatie over overmaking van de betaling. Je inschrijfgeld van €97,- dient dan binnen 14 dagen vanaf dat moment ontvangen te zijn door Koorschool Delft. Je inschrijving is definitief zodra het bedrag binnen is.

Annuleren
Annuleren is mogelijk. Bij afmelding tot 1 augustus 2017 krijg je het deelnamebedrag van €97,- terug.

Bij afmelding in de maand augustus krijg je 50% retour, te weten €48,50.

Vanaf 1 september krijg je alleen dan 50% terug als iemand van de reservelijst jou vervangt. Bij afmelding vanaf 1 oktober is geen terugbetaling meer mogelijk.
 
* verplicht veld
Stemsoort *
Heb je Rutter’s Requiem eerder gezongen? *
Heb je Fauré’s Cantique de Jean Racine al gezongen *
Als je niet wordt geselecteerd, heb je dan in principe interesse om op de reservelijst geplaatst te worden? Je moet dan tot op een zekere datum tijd kunnen vrijhouden om voorbereid te kunnen invallen als een van de koorleden door onvoorziene omstandigheden afhaakt. Details over wederzijdse voorwaarden en afspraken hierover na 30 juni in overleg te bepalen.
Plaatsing op reservelijst *